vilona-store-inside

Kaikki mitä toivot vaateliikkeeltä

Vilona Storen myymälästä löydät kaiken, mitä toivot vaateliikkeeltä. Lämmin ja ystävällinen vastaanotto, huippulaadukkaat tuotteet, asiantunteva palvelu sekä rento ja välitön tunnelma tekevät jokaisesta asioinnista erityisen.

Erotumme Turun muista putiikeista erityisesti persoonallisilla tuotemerkeillä. Mikäli jonkin tietyn merkin tuote kiinnostaa, voit ottaa meihin yhteyttä ja tiedustella sen saatavuutta – tai kävellä suoraan sisään, autamme mieluusti.

Myymälässämme soiva musiikki, tuoksukynttilät ja kaunis sisustus saavat sinut viihtymään pidempäänkin. Lauantaisin saatamme innostua tarjoilemaan kuohuvaa, ja shoppailun aikana puolisosi hermo lepää ”miesparkissa”, jossa on tarjolla tuoretta kahvia.

Vilonan VIP-asiakkuus

Putiikkimme pieni koko mahdollistaa aidosti erityislaatuisen palvelun VIP-asiakkaille. Lue lisää ja liity VIP-asiakkaaksemme täältä!

vilona-store-staff

Rakkaudesta muotiin ja sisustukseen

Vilonan kauppias Tarja Tepsa on aina rakastanut kaikkea kaunista ja trendikästä niin muodissa kuin sisustuksessa, sopivasti maustettuna pienellä boho-twistillä. Lisäksi Tarjan sydän sykkii asiakaspalvelulle, ja tärkeimpinä puolina työssään kauppias pitää asiakkaiden kanssa jutustelua sekä yhteisiä hetkiä vaatekokonaisuuksien suunnittelun parissa.

Jäikö jokin askarruttamaan mieltäsi? Ota yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää!

Tavataan Vilona Storessa!

© Vilona Store Oy 2021. Kaikki oikeudet pidetään.

Tietosuojaseloste